Elbilar blir allt populärare i Europa och allt fler väljer miljövänliga fordon. Vilka är de mest sålda elbilarna i EU-området? I den här artikeln tar vi en titt på de mest sålda elbilarna på den europeiska kontinenten. Läs vidare för att få veta mer om de mest populära elbilarna.

Renault Zoe, Tesla Model 3 och Volkswagen ID.3

Enligt analyserna är de mest sålda elbilarna på modet på grund av de olika verktyg som utgör dem. Det handlar bland annat om laddkabel , räckvidd, motstånd, motor och mycket mer. Renault Zoe, Tesla Model 3 och Volkswagen ID.3 toppar listan över de mest sålda bilarna.

  • Renault Zoe : Renault Zoe är den mest sålda elbilen i Europa. Med sin eleganta design och långa räckvidd har Zoe övertygat många bilister. Den har en räckvidd på upp till 395 km enligt WLTP-cykeln, vilket gör den till ett idealiskt val för vardagsresor.
  • Tesla Model 3: Tesla Model 3 är också mycket populär i Europa. Med sitt sportiga utseende och imponerande prestanda har Model 3 vunnit över många bilentusiaster. Den har en räckvidd på upp till 614 km enligt WLTP-cykeln, vilket gör den till en av de mest effektiva elbilarna på marknaden.
  • Volkswagen ID.3: Volkswagen ID.3 är en mångsidig elbil med en räckvidd på upp till 549 km enligt WLTP-cykeln. Med sin moderna design och avancerade funktioner är ID.3 ett populärt val bland europeiska förare.

Elbilar växer snabbt i Europa, och fler och fler modeller finns tillgängliga på marknaden. Oavsett om du letar efter en kompakt bil, SUV eller lyxlimousine så finns det en elbil som passar dina behov och preferenser.

Tesla modell 3

Andra populära elbilar

Förutom Renault Zoe, Tesla Model 3 och Volkswagen ID.3 finns det även andra elbilar som snabbt har vunnit beundran hos bilister över hela Europa. Dessa bilar har tillräckligt med kunskap för att hålla sig på kanten av de mest använda och därmed mest sålda elbilarna.

  • Nissan Leaf: Nissan Leaf är en av de mest sålda elbilarna i världen, och den är också en stor framgång i Europa. Med en räckvidd på upp till 385 km enligt WLTP-cykeln erbjuder Leaf en bekväm och miljövänlig körning.
  • Hyundai Kona Electric : Hyundai Kona Electric är en kompakt SUV med en räckvidd på upp till 484 km enligt WLTP-cykeln. Med sin moderna design och avancerade funktioner är Kona Electric ett populärt val för den som letar efter en rymlig elbil.
  • BMW i3: BMW i3 är en elbil i toppklass med en räckvidd på upp till 310 km enligt WLTP-cykeln. Med sin distinkta design och imponerande prestanda är i3 ett populärt val bland europeiska förare. Denna elbil har extraordinär uthållighet. Denna elbil sticker ut med sin unika design och snygga utseende.
  • Audi e-tron: Audi e-tron är en elektrisk SUV med en räckvidd på upp till 436 km enligt WLTP-cykeln. Den eleganta designen och avancerade funktionerna gör e-tron till ett populärt val bland bilister som letar efter en förstklassig elbil. Liksom BMW i3 har e-tron en rad funktioner som gör den attraktiv nog att användas.

Check out our products

    Check out our products

    1 av 4

    Kontaktformulär