VÄld har en lÄng historia

Historia
Ett familjeföretag i mer Àn 100 Är

1907 hade grundaren Christoffel De Koff en vision. Han insÄg att företag inom logistiksektorn behövde specialiserade leveranser. DÄ, nu och i framtiden.
De Koffs historia
Hans expertis inom anslutningsutrustning gjorde honom till en önskad affÀrspartner. DÀrtill kommer passionen som Christopher hade slagit som en gnista i de tre generationerna efter honom. FrÄn och med 1986 ledde detta till att De Koff blev importör av elektriska lastbilar. Vi levererar till grossister och karosseriverkstÀder i NederlÀnderna, Belgien, Tyskland och andra lÀnder.

PÄ De Koff Àr vi medvetna om att denna lÄnga historia inte Àr en sjÀlvklarhet. Kunskapen som har gÄtt i arv i decennier frÄn far till son Àr det som gör oss till de vi Àr. Vi Àr mer Àn bara en importör och ÄterförsÀljare. Vi Àr specialister. Vi monterar och tillverkar Àven. Logistik Àr en del av vÄrt DNA. Lika mycket som vÄr organisatoriska karaktÀr. Vi gillar korta linjer och tydliga lösningar. Sedan 2020, till exempel, har vÄrt lager varit helt automatiserat och kopplat till en bekvÀm bestÀllningsportal online. Vi flyttade Àven till nya lokaler 2020. FrÄn vÄr hemstad Maarsbergen (Utrecht) Àr vi redo för framtiden. Vi gÄr framÄt. Med kunskapen frÄn dÄ och nu.

Ur denna idé föddes Voldt. Den globala energiomstÀllningen tar snabbt form. Genom att samarbeta med pÄlitliga fabriker i Europa kan vi bidra till denna omstÀllning genom att leverera premiumladdningskablar som underlÀttar sÀker och snabb laddning av elfordon.